Wednesday, September 28, 2011

gaya PELIKS..geli maks

Tengah2 busan ni saya teringin pula nak share pasal fesyen anak gadis2 kita sekarang ni..sekali tinguk memang santiks dan bergaya mengalahkan retis tapi tinguk duk kedua kalinya naik meluat pon ade.Pelik semacam,kadang2 cian pon ade kt dorg ni..macam da jadi mangsa pesyen.Tambah2 ngan gaya tudung yang masyam2,belit sana belit sini..tak rimas ke dik oi.Niat utama nk tutup aurat pon da jadi lain macam tau.isk2 ape nk jadi la..

Sunday, September 25, 2011

skincare

semenjak dua menjak ni muka saya makin banyak la pula jerawat melaporkan dirinya bersama kawan-kawan beliau..patutnya orang kata masa awal2 remaja jerawat akan naik tapi makin umur meningkat ni makin nak naik pula...konpius.masa zaman skola dulu muka maintain licin halus gebu jek.bila da keja ni pula beliau nak mencapap.maybe nak stabilkan hormon ni kot..hurmm,demi mendapatkan kulit yang santik la sangat,maka saya berusaha mencari produk yang boleh mengurangkan jerawat ni,tambah2 kt bahagian dagu ni.saya try pakai SK-II facial treatment essence yang 30ml tp pakai tak abes pon cz macam menaikkan jerawat jek..hurm,lepas tu saya sambung pakai nuriz yang night cream bole la tahan cz da beberapa bulan berenti pakai.sekarang ni saya try pula pakai MJ care mask yang herb punya,then sekarang ni saya try amek suplemen blackmore vitamin E untuk kulit.maklum la nak makan sayur hari2 jangan harap la kan..hu3.jadi makan vitamin E dalam bentuk kapsul ni bagus la tuk makanan harian kita..kita tengok kesannya nanti cz nak santik ni kena sabar tau..

masuk GUA

Hari sabtu 24 sept 2011,saya dengan muka tidak malu telah join ekspedisi menjelajah Gua Tempurung bersama rombongan sekolah SEMTAA. Mula-mula Hana my hosmet ajak, maka saya dengan senang hati lagi gumbira menerima pelawaan beliau..hehehe.Betapa seronoknya mendaki 660 anak tangga bersamaan 10 tingkat bangunan, turun gelongsor and then masuk dalam i dengan merangkak..kuang kuang kuang.Nanti nak bawak rombongan student SMKDA la pula masuk Gua Tempurung ni..coming soon

Thursday, September 8, 2011

Wednesday, September 7, 2011

our BiG day

31 Ogos 2011
tarikh paling bermakna dalam hidup kami berdua. akhirnya kami ditunangkan dalam majlis yang serba ringksa tetapi sangat meriah.tambahan pula pada hari raya ke-2,ramai sedara mara yang datang memeriahkan majlis kami. setelah menjalinkan hubungan hampir 5 taun,selangkah lagi kaki kami akan memasuki alam rumahtangga. tak sia-sia kami menyemai benih cinta walaupun banyak dugaan dalam menempuh percintaan jarak jauh..heppy sangat sangat sangat
enjoy this pic